Vacature leerkracht

Leuk dat je onze vacature-pagina bezoekt! Basisschool WereldWijs in Zoetermeer zoekt voor het nieuwe schooljaar een leerkracht voor de onderbouw (2 of 3 dagen). Een collega die samen met ons inhoud wil geven aan onderwijs met de Bijbel als basis. Ben je christen en zoek je een fijne werkomgeving? Lees dan nog even door.

WereldWijs is een basisschool waar ouders hun kinderen graag aan toevertrouwen. Ze vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt dat aansluit bij de christelijke levensovertuiging. Als leerkracht lever jij daaraan een belangrijke bijdrage.

Een leerkracht in de onderbouw geeft leiding aan de eigen stamgroep. Op WereldWijs werken we thematisch waarbij spelend leren in de hoeken verder wordt ontwikkeld. Thema’s voorbereiden, instructie geven en het begeleiden van kinderen doe je samen met onderbouwcollega’s. In onze lessen wordt ook de creatieve kant van de leerling uitgedaagd. Oh ja, en leerkrachten zijn nog echt ‘meester’ of ‘juf’, maar óók coachend actief.

Spreekt bovenstaande je aan en wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken? Bel Ellen Stoel voor meer informatie: 06 30 99 36 94 of mail: e.stoel@levwn.nl. Je kunt ook met het formulier hieronder je contactgegevens doorgeven. Solliciteren? Stuur een mail naar solliciteren@levwn.nl.

Welkom!

 

Je bent sowieso altijd welkom om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je sollicitatie sturen naar: e.stoel@levwn.nl  

of haar bellen op 06 30 99 36 94